Kapcsolat

Az alábbi elérhetőségeken felveheti velünk a kapcsolatot.

Üzenet küldése

INFO:
info@strokeneurorehab.hu

Pásztor Gabriella
Rose Health Solution Ltd. Űgyvezető
Senior ARNI Instruktor, Gyógytornász

pasztor.gabi@strokeneurorehab.hu

STROKE NEURO REHAB

Az ARNI programja azon, a stroke hatásaitól szenvedő, páciensek esetében előnyös és hat ösztönzőleg, akiknél a rehabilitáció során a folyamatos mozgás, az egyensúly, a fizikai erőnlét és magabiztosság helyreállítására van szükség.

Workshop

Az Stroke Neuro Rehab Workshop célja, hogy minél több stroke túlélő és agyi sérült ismerje meg ezt a hatékony gyakorlati módszert és a pozitív eredményeket, melyek nagyban hozzájárulhatnak a mielőbbi és minél teljesebb körű rehabilitációjához. A túlélő egy személyre szabott programot kap amit aztán otthonában gyakorol.
További tájékoztatásért látogassa meg a Workshop menüpontot.

A módszer, nem szerepel a Magyar nemzeti szakképzési jegyzékben, sem a felsőoktatási törvényben, sem más rendelkezésben, mint szakképesítés, vagy egészségügyi szakképesítés, illetve felsőfokú, vagy ráépülő egészségügyi szakképzettség. Ezeknek, és az erről külön rendelkező jogszabály hiányában, nem minősül orvosi értelemben meghatározható módon, az orvosi gyakorlat körébe tartozó tevékenységnek, mint orvosi gyógymódnak. Nem minősül a Magyar jogszabályok szerint meghatározható módon, valamilyen egészségügyi szakképesítés, vagy felsőfokú szakképzettség alapján folytatható egészségügyi tevékenységnek, mint külön engedélyhez köthető egészségügyi szolgáltatásnak! Mindezekre tekintettel, csakis a fizikai és a pszichikai közérzet javítására irányulóan kerül felkínálásra és alkalmazásra! Amennyiben ehhez Ön, a tájékoztatás ellenére, még valamilyen betegségből való felgyógyulást, vagy jelentős állapotjavulást is remél, és az nem következik be, ez azt jelenti, hogy ez a módszer erre, önmagában nem alkalmas!

Az ARNI az egy Funkcionális tréning nem terápia.