Rólunk

Bemutatkozásunkról, illetve rövid infórmációinkról itt olvashat

ARNI módszerről - általános információ:
Az ARNI-módszer a STROKE túlélők, agyi sérültek számára kifejlesztett, klinikai és egyetemi kutatáson, funkcionális edzésen, egyéni megküzdési stratégián alapuló tréning.


A módszer Angliában már 15 éve működik. Több száz instruktor szerzett diplomát, jogosultságot ahhoz, hogy stroke-os betegeket kezelhessen.

Az ARNI módszer naprakész. Állandó kutatások folynak a módszerrel és a kezelések leghatékonyabb eljárásaival kapcsolatban. Angliában több kutatóközpont, kórház és egyetem is végez folyamatos vizsgálatokat a témában.
Közismert hogy a stroke az esetek jelentős részében nagymértékű mozgás korlátozással jár.
Az ARNI szemlélettel sikeresen elérhető, hogy a részvevők a gyógyulni vágyók leküzdjék a félelmeiket és önbizalmukat hatalmas mértékben fejlesszék.
Az ARNI módszerrel gyógyuló, azonnal rövid időn belül megtanulja a felülést a felállást és így az önbizalma nagymértékben erősödik és töretlenül végzi a többi gyakorlatot, amely sokszor nagyon nagy akaraterőt és kitartó fegyelmet igényel.
Az ARNI gyakorlatai tudatosan épülnek arra, hogy fájdalmat ne okozzanak és nagyon hamar visszakerüljenek a funkcionális hétköznapi aktiv életbe, ahol érzekelhetik, hogy az öltözködés sokkal könyebben megy ,újra tudnak lépni segédeszköz nélkül, fel tudják emelni a kezüket, alá tudják írni a nevüket, tudják folytatni a hobbijukat, ami öröm számukra.

Stroke Neuro Rehab

Pásztor Gabriella

ARNI Instruktor-Gyógytornász
ROSE Health Solution Ügyvezető
Bemutatkozás

Dr. Tom Balchin

ARNI Institute Igazgató
Bemutatkozás