STROKE Neuro Rehab Workshop

Jelentkezés & Információ

STROKE Neuro Rehab Workshop - ok célja, információ:

Az STROKE Neuro Rehab Workshop célja, hogy minél több stroke túlélő és agyi sérült ismerje meg ezt a hatékony gyakorlati módszert és a pozitív eredményeket, melyek nagyban hozzájárulhatnak a mielőbbi és minél teljesebb körű funkcionális rehabilitációjához.

Aki ezen a tanfolyamon részt vesz, olyan ismereteket szerezhet meg amiket korábban nem tudott, ezért a képzést fizetendő díj teljes mértékben indokolt és megalapozott ellenszolgáltatás.

A tanfolyam során:
- gyakorlati, erőfejlesztési, technikai tréningeket mutatunk és tanítunk a betegeinknek. Azokat a mozdulatokat, alkalmazott mozgásformákat, amellyel majd saját magukat is tudják otthon fizikailag erősíteni, mozgásukat fejleszteni.
Minden esztendőben negyedévente tartunk egy hosszú hétvégén 2-3 napos tanfolyamokat. Ilyenkor kb. 15-20 fő (később max. 25 fő) stroke túlélő, 1 családtag és a végzett ARNI trénerek (a nap folyamán 2-3 beteggel foglalkoznak, dolgoznak együtt) vesznek részt.

Öltözet:
könnyed laza melegítő. A tanfolyam során főleg gyakorlati tréninget alkalmazunk.

Érdeklődni, jelentkezni az Facebook csoportunkban, illetve Pásztor Gabriella elérhetőségeinken lehet. Ahol készséggel adunk részletes tájékoztatást a következő tervezett időpontokról és helyszínekről.

A jelentkezéseket beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni, a maximális létszámig.
Sokaknak használ ez a funkcionális mozgásterápia.Az új módszernek köszönhetően, rengeteg pozitív visszajelzést kapunk betegeinktől és a tapasztalatok is azt mutatják, hogy sokaknak használ ez a mozgásterápia. Ezeket az eredményeinket folyamatosan kommunikáljuk.A Magyarországi workshopra előzetes egyeztetés alapján lehet jelentkezni. A hatékony oktatás szempontjából előre meghatározott létszámú csoport indulhat, hogy a speciális gyakorlati tréninget, egyéni technikákat sikeresen elsajátítsák/alkalmazzák a résztvevők otthonukban. A szervezők negyedévente indítanak újabb intenzív kurzusokat, amelyre info@strokeneurorehab.hu címen tudtok jelentkezni vagy Facebook csoportunkban ARNI módszer - STROKE-os túlélőknek.

Helyszín: Budapest VIII. kerület Apáthy I. u. 12
Időpont:
2020 Február 22-23 ARNI Workshop Jelentkezési lap letöltése