Kovács Ildikó

Tréner

Kovács Ildikó Masszázs és mozgásterapeuta vagyok

Életem során mindig igyekeztem nagyon figyelni másokra, szerettem segíteni az embereken, amikor, és amiben csak tudtam. Utóbbi években mindezek érdekében több ehhez kapcsolodó tanfolyamot végeztem el. Mind a fizikai, mind a lelki egészség fenntarthatósága, vagy éppen kialakítása, fejlesztése terén a lehetséges segítséget adó tudást törekedtem elsajátítani.
Alábbi fontosabb tevékenységeim:
- ARNI Funkcionális mozgásterápia
- Bemer 3000 gép / nyirokkeringés indítás,
- Hullámmasszázs-, polarisol gépi kezelések,
- talpmasszírozás,
- Kinesiology TAPE / sportsérülések ragasztása,
- Theta healing konzultáció,
- Magyar Rákellenes Liga önkéntesi feladatok stb.

Természetgyógyász barátnőm (mára kolléganőm) lelkes rábeszélésének köszönhetem az ARNI-módszerrel való találkozásomat. Tudta, hogy menthetetlenül én is már a segítő szándékkal való „munkavégzés” felé fordultam. Dr. Tom Balchinnal, aki az ARNI kifejlesztője, és kollaganője, Pásztor Gabriella megismerésével ez csak tovább erősödött. Képzésükön, és mai napig rendszeresen a workshopjaikon való részvételem már végleg ezt az irányt mutatja számomra. Idei évtől az Apáthy Gyógycentrumban, és szükség esetén házhoz menve is fejlesztem a hozzám forduló embereket.

Nagyon szeretem ezt a feladatomat,és most látom,hogy az előtte megszerzett sokféle tudás itt az ARNI során teljes mértékben hasznosítható, összefogható. Igyekszem személyre, lakó környezetre szabni ezt a módszert,és ötvözni azzal ami az érintetteknek további fejlődést, sikeresebb túlélési stratégiát biztosít.

Stabil lelki háttér kialakítása is fontos, ebben is segítségemre vannak a tanultak. Akarat az elsődleges….és mi ARNI trénerek nem csak fizikai túlélési technikát tanítunk,hanem támaszként is ott vagyunk,mint egy nagy család.


Tanulmányaim:
2019. ARNI tréneri képzés, Budapest
2019. Alternatív masszázs és mozgásterápiás tréner / 19/05-19/01 Instruktor : Gabriella Pásztor Hu-Man Medica Alternatív Doktori Akadémia Képzési és Vizsgaközpont (’Dr. Husvéth György)
2018. Meditációs módok alapképzés, Fehér Tara Meditációs Központ Instruktor: Veress Szilvia
2018. Theta Healing Konzulens Certification no.: 11-11-P-149031-2018-P-193/ instruktor: Mónika Hackl
2018. Magyar Rákellenes Liga (Gödöllői alapszervezet alapító) / Önkéntes képző tanfolyam
2018. Polarizált fény terápiás kezelés / POLARISOL Kft./ Polarised light technology
Polarisol orvostechnikai eszköz kezelői tanfolyam 2018. Kinesiology-TAPE / Sporttape alkalmazói tanfolyam Balance Medical Fitness Academi / Feövényessy Krisztina instruktor
2018. Talpmasszázs / Romhányi Rita instruktor 2005/97.
2015. SALONTECH Kft. / Drenázs-nyomásterápia-, Hullámmasszázs valamint EMS gépi alkalmazás tanfolyam
2015. BEMER terápiás készülék kezelő ( mikrocirkulációs vérkeringést indító orvostechnikai eszköz. Bemer Medicintechnika Kft.