Magyarországi továbbképző tanfolyam

Információ & Jelentkezés

Magyarországi tanfolyam célja, információ:

Ez a szakembereknek való képzés a szerzett agysérülések rehabilitációjáról szól és egy 6 napos nemzetközi tanfolyam sűrített változata, melyet Angliában hoztak létre 2008-ban.
A kurzust az Egyesült Királyság Stroke hálózat együttműkődésével tervezték azon terapeuták számára akik további evidencia alapú tudásra és innovatív készségek elsajátítására szeretnének szert tenni. A Funkcionális Rehabilitáció és Gyakorlati Tréning utáni Stroke témakörben (FRETS).

A kurzus teljes elméleti anyagot tartalmaz és lehetőséget biztosít a megszerzett tudás esettanulmány során való alkalmazására (az ARNI workshopokon) Magyarországon az ARNI Intézmény Igazgatója Dr. Tom Balchin tartja az elméleti oktatást, Pásztor Gabriella Senior ARNI Instruktor,- Gyógytornász a gyakorlati oktatást (Workshopokat)

Aki ezen a tanfolyamon részt vesz, olyan ismereteket szerezhet meg amiket korábban nem tudott, ezért a képzésért fizetendő díj teljes mértékben indokolt és megalapozott ellenszolgáltatás.

Az angol anyagról magyar nyelvű tanmenetet és leírást kap a hallgató illetve a kutatásokról, bizonyitékokról Informáló linkeket.
A tanfolyam/továbbképzés elsősorban IV. éves gyógytornász hallgatóknak, szakképzett gyógytornászoknak, mozgásterapeutáknak, ergo terapeutáknak, human kineziológusoknak, rehabilitációs szakembereknek szól.

A Magyarországi képzésre előzetes egyeztetés alapján lehet jelentkezni. A hatékony oktatás szempontjából előre meghatározott létszámú csoport indulhat, hogy a speciális gyakorlati tréninget, egyéni technikákat sikeresen elsajátítsák/alkalmazzák a résztvevők. A szervezők negyedévente indítanak újabb intenzív kurzusokat, amelyre info@strokeneurorehab.hu címen tudtok jelentkezni vagy Facebook csoportunkban ARNI módszer - STROKE-os túlélőknek.

Helyszín: Budapest VIII. kerület Apáthy I. u. 12
Időpont: A következő továbbképzés várható időpontja 2020 Május 29-30-31.